Een energetische behandeling

Als je bij me komt voor een eerste afspraak dan beginnen we met een intakegesprek. Hierin bespreken we je huidige klacht(en) en je voorgeschiedenis. Wanneer je hulpvraag duidelijk is, start ik met de behandeling.

Gemiddeld duurt een energetische behandeling tussen de 60 en 90 minuten. Dit is inclusief de gesprekken die we voor en na de behandeling hebben.

Een energetische behandeling wordt gegeven op de behandeltafel, op een stoel of in een rolstoel. Met mijn handen ‘bewerk’ ik je energieveld. Dit kan door middel van aanraking maar dat hoeft niet.¬†Tijdens een behandeling kan je warmte, kou of trilling(en) ervaren. Het kan echter ook zo zijn dat je helemaal niets ervaart. Kinderen vertellen meestal dat ze een ‘warm gevoel’ of ‘kriebeltjes’ hebben gevoeld. Ook na de behandeling kan je reacties of veranderingen ervaren.

Tijdens de behandeling werken we aan je bewustwording. Dit kan door middel van ontspanningsoefeningen, visualisaties maar ook gesprekken. Op het moment dat je bewust wordt van je gedrag kan je zelf, vaste patronen doorbreken.

Afhankelijk van je klacht(en) zijn over het algemeen meerdere behandelingen nodig voor een resultaat.

Ter ondersteuning van de behandeling(en) werk ik met diverse supplementen, bloesemremedies, frequentie-draden/supplementen en tincturen.